Utbud

Här erbjuder vi lammkött året om!

Mjösjö Fårgård, som du med fördel kan komma till om du är i behov av lammkött i eller omkring Örnsköldsvik erbjuder fryst lammkött.. Här på företaget satsar vi på kundens behov, förutsättningar och önskemål och det är vår främsta ambition att göra alla våra kunder 100 procent nöjda med allt som vi gör för dem i form av kött och service med mera.

Köp i butik samt leverans

Det går både att köpa köttet här på gården i vår butik och att få det levererat (endast i närheten av Örnsköldsvik). Det går att erhålla fryst kött året runt, men vid speciella tillfällen erbjuds det ibland färskt kött åt intresserade kunder.

Övrigt utbud

Förutom möjligheten att köpa lammkött, så kan man även köpa lammskinn och ägg i vår butik. Här kan vi hjälpa dig till rätta, om det är något som du undrar över, oavsett om det gäller någonting inom kött, ägg eller skinn med mera.

Övriga djur

På vår gård, Mjösjö Fårgård, finns det förutom får, även kor, fjällkvigor och höns. Vår gård är således till för dig, oavsett om du är intresserad av lammkött eller av något annat inom vår verksamhet.

Välkommen till oss på Mjösjö Fårgård, om du är intresserad av vår gård. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig, oavsett vad det är som du är intresserad av.

Lammkött året om!